CHAT BOX DAN RADIO

di bahagian bawah blog

STADIUM Baru

Kelantan memang perlu memiliki sebuah stadium baru ...ada nada sinis mencadangkan Kelantan memiliki dua pasukan berbeza Kelantan United dan Kelantan City seperti Manchester City dan Manchester United

PIALA UNITY PUSINGAN PERTAMA

Kelantan dan Persebaya dinobatkan Juara Bersama Piala Permai

SUBRAMANIAM

Cannavaro Kelantan.. Kental pertahankan kubu Kelantan

Nurshahrul Idlan

Lincah dan Penjaring terbaik.. Pemain paling bernilai Liga Malaysia 2011

PEMAIN KE-12

Sokongan padu zaman berzaman

20 Disember, 2011

Video | SKUAD Olimpik baham Central Coast Mariners FC

SKUAD Olimpik negara menamatkan siri jelajah di Sydney, Australia dengan cemerlang apabila menewaskan kelab Liga Australia (Liga-A), Central Coast Mariners FC 4-1 pada aksi persahabatan, semalam.
Pada perlawanan di padang Akademi Central Coast Mariners, Mingara itu, skuad kendalian Ong Kim Swee membuka tirai jaringan menerusi gol penyerang Ahmad Fakri Saarani di minit ke-13 selepas menolak masuk hantaran lintang Mohd Fandi Othman.

18 Disember, 2011

Format Liga Malaysia 2013-2016

Kelana Jaya, 16 Disember 2011, FAM hari telah bersidang dan memutuskan perkara seperti berikut

RW PLUS ENERGY - PENAJA TRW 2012

Ramai yang tertanya-tanya mengenai desas-desus penajaan RW Plus Energy dan ingin mengetahui siapa pemilik syarikat ini yang sanggup berkerah tenaga dan wang ringgit demi menjadi antara penaja utama yang bakal tercetak di jersi The Red Warriors 2012 ini.

Info Stadium Baru

Berikut adalah sedikit maklumat berkaitan dengan stadium yang ada dan bakal dibangunkan di Kelantan
 1. Stadium Sultan Mohammed Ke-IV -
Sekarang Stadium Sultan Mohammed Ke-IV merupakan salah sebuah stadium yang terdapat di negeri Kelantan. Stadium ini mampu menampung sehingga 30,000 orang penonton. Ia terletak di Jalan

Dua Stadium Impian Rakyat Kelantan


Dari akhbar Sinar Harian

"Tunggu dan kelihlah, ado kito gomo gi ado games gak" Inilah antara luahan kebanyakkan rakyat Kelantan di alam maya dan di kedai-kedai kopi ketika membicarakan isu dua stadium yang bakal dibina daripada KAFA dan kerajaan negeri. Mungkin luahan ini saja yang mampu mengurangkan harapan 100% rakyat Kelantan berikan kepada mana-mana pihak yang sedang merancang pembinaan stadium ini.


Happy Penaja Utama Pasukan The Red Warriors Untuk Tahun Kedua
KAFA Turut Ditaja Tujuh Syarikat Lain
Shah Alam, 16 Disember 2011 - happy, satu-satunya jenama prabayar yang menawarkan kadar rata yang terendah di Pantai Timur, sekali lagi menjadi penaja utama pasukan Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) dengan kontrak penajaan The Red Warriors bagi tahun yang kedua.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More